Fira Enredem Poble-sec 2023

Un any més, hem celebrat la Fira de l’Economia Social i Solidària del Poble-sec, enguany sota el nom Fira Enredem Poble-sec, iniciatives i projectes per la transformació social i econòmica.

Com en les anteriors edicions, l’objectiu és acostar a les veïnes els projectes i iniciatives que estem impulsant per construir nous models de vida més justos i que posen la vida i la comunitat al centre.

La Fira, organitzada per la Taula Enredem Poble-sec, és una mostra d’entitats i col·lectius que apostem per models de vida comunitaris, responsables i feministes. En total, vam participar-hi una trentena d’organitzacions del barri que treballem en diferents àmbits: transició ecosocial, cultura, cures, oficis i restauració. Per primer cop, aquest any ens vam traslladar a la plaça de la Bella Dorita.

Va ser una jornada per compartir, per aprendre i per créixer. A l’espai de l’àgora es van generar debats sobre sostenibilitat, es va recolzar la cultura comunitària amb un escenari ple d’actuacions i es van posar en valor les cures amb tallers per les criatures. Tot plegat, ambientat amb bona música, menjar i beure!

Ens retrobem l’any que ve, mentrestant continuarem ampliant la mirada per canviar-ho tot! Perquè el futur és comunitari i cooperatiu!

#FiraEnredemPobleSec