Enredem tardor 2023

Torna l’Enredem! L’objectiu d’aquest projecte, impulsat per la Taula Enredem Poble-sec, és donar a conèixer i enfortir els projectes d’ESS al barri del Poble-sec, alhora que es promou la intercooperació i la visibilització de les entitats i col·lectius.

Itineraris

Entre les activitats d’aquesta edició de tardor, s’inclou l’Itinerari d’Identitats dissidents de l’ESSS al Poble-sec que vol visibilitzar 5 iniciatives de l’ESSS impulsades per aquests col·lectius. L’itinerari serà dissabte 18 de novembre i es visitaran les següents entitats: Espai Querty, La Raposa, La Tinta, La Creatura i Somsó Batucada.

Pel que fa als tallers, hi ha diverses opcions segons els diferents àmbits:

Cures

Dissabte 21 d’octubre: Cicle Parlem de Cures. Com cuidem a les cuidadores?. Organitzat per Associació Somiatruites.

Dissabte 25 de novembre: Cicle Parlem de Cures. Dinamització i cloenda d’activitats de l’eix de cures / entitats de l’eix de cures. Organitzat per Assoc. Més que Cures i altres entitats de l’ESS del sector de les cures.

Dissabte 2 de desembre: Cicle Parlem de Cures. Cuidem a qui Cuida. Les persones que cuidem, què necessitem?. Organitzat per Assoc. Somiatruites, Assoc. Més que Cures i Assoc. L’Arca.

Transició Ecosocial

Dissabte 18 de novembre: Recuperació de roba. Organitzat per Assoc. SomlaClau i MOMU.

Restauració

Divendres 3, 10, 17 i 24 de novembre: Ruta vegana. Organitzat per Bar La Raíz (Nou de la Rambla, 154), El Menjador de La Base (Carrer de Les Hortes 10), La Raposa del Poble sec (Carrer Tapioles 47).

Dijous 9 de novembre: Taller Sabors i Sabers des de La Raíz. Organitzat per Bar La Raíz.

Dimarts 28 de novembre: Taller de cuina vegana. Organitzat per La Raposa de Poble-sec.

Col·lecció Enredem, els cromos del barri del Poble-sec

A més, dissabte 28 d’octubre a la Fira d’ESSS del Poble-sec, la cooperativa Raons presentarà la col·lecció de cromos del barri. Es tracta d’unes cartes sobre les entitats de la Taula Enredem Poble-sec per a visibilitzar el seu treball i valors entre el públic infantil i familiar del territori.