Consum responsable a les escoles: presentació de conclusions I 14 de desembre

Els projectes de l’eix sostenibilitat que vam començar a treballar fa un any a CooperaSec van prenent forma i vida al barri. A banda del projecte Comerços Poble Sec + Sostenibles (per fer compres sense plàstics al barri), ben aviat es presenten les conclusions d’un altre dels projectes, el de Compromís de Consum Responsable a les escoles de Poble Sec.

Serà el proper dia 14 de desembre de 17:30 a 19h al Centre Cívic El Sortidor. Una trobada que ha de servir per presentar les conclusions del treball fet per nois i noies de les escoles Mossèn Jacint Verdaguer, Tres Pins i l’Institut XXV Olimpíada. El treball fet aquests mesos ha consistit en copsar i ser conscients de l’impacte que estem produint al planeta i com de necessari es fa adoptar nous hàbits de Consum Responsable. Per això han estat pensant com millorar el consum de l’aigua, de l’energia, dels aliments i dels recursos materials en les seves escoles, que explicaran en aquesta trobada.

En aquesta trobada també hi haurà una petita exposició de dibuixos en relació al Consum Responsable.

Aquest és un projecte de l’associació Som La Clau dins l’eix de sostenibilitat de la Xarxa CooperaSec al barri.

cartell 14 desembre