Xerrada “Impulsant l’economia solidària al Poble Sec” I 17 de maig 19 h

Amb el títol “Impulsant l’economia solidària al Poble Sec. Reptes plantejats des del territori”, CooperaSec i Diàlegs, com a organitzadors dels tallers formatius i la jornada que hem estat duent a terme aquests darrers mesos, presentarem, dimarts dia 17 a les 19 h a la Biblioteca Francesc Boix (Blai, 34), una part de les conclusions i dels reptes que se’ns plantegen a partir de tot el que s’ha treballat fins ara.

La idea és posar en comú i presentar una part dels resultats de la diagnosi que hem dut a terme amb projectes que formen part del teixit d’economia social i solidària al barri, explicant les accions dutes a terme, les sensacions i impressions de les jornades, així com els camins a seguir a partir d’ara. A la xerrada no només hi serem presents com a CooperaSec i Diàlegs sinó que també hi haurà l’exposició i explicació de dos projectes concrets de barri, el projecte de l’associació Cúrcuma (que va dinamitzar un dels tallers, el taller de cures) i el Banc del Temps de Poble Sec (una xarxa de suport mutu de veïns i veïnes per generar una comunitat que vulgui fer intercanvis d’habilitats, serveis i coneixements).

La xerrada forma part del cicle “L’economia solidària es fa al barri, comunitàriament!”, organitzada des del Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària de l’Ajuntament de Barcelona per donar veu als projectes i iniciatives que han participat dels ajuts per a dur a terme i impulsar accions d’economia social als barris.

Flyer economia solidaria es fa al barri